PSZP logo

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK :

 


Felfüggesztjük a kaposvári határvadász század új laktanyájának helyszínéről szóló aláírásgyűjtésünket !

Mint ismeretes, a PSZP és az Együtt aláírásgyűjtést indított annak érdekében, hogy a Kaposvárra települő határvadász század laktanyája ne a Cseri Parkban épüljön, hanem a korábbi taszári laktanya felújításával találjon elhelyezésre az alakulat.

Tekintettel a nyári szabadságolások megkezdésére, az aláírásgyűjtés első ütemét lezártuk és időlegesen felfüggesztjük az aláírásgyűjtés, azonban a helyzet változásával újraindítjuk.

Az aláírásgyűjtéssel kapcsolatos információk megtalálhatóak a linkre kattintva a

http://www.pszp.hu/hirek.php oldalon.

Üdvözlettel:

PSZP Együtt kaposvári szervezete

 


 

Aláírásgyűjtés közmeghallgatásért a kaposvári gumifeldolgozó ügyében !

Az Együtt kaposvári szervezete és a Polgári Szabadság Platform közös aláírásgyűjtést kezdenek nyomásgyakorlási céllal annak érdekében, hogy Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése határozzon rendkívüli közmeghallgatásról a tervezett gumifeldolgozó üzem ügyében.

Az aláírásgyűjtéssel kapcsolatos információk megtalálhatóak a linkre kattintva és a:

http://www.pszp.hu/hirek.php oldalon.

Üdvözlettel:

Együtt kaposvári szervezete

 

 
VÉLEMÉNYEK
Kerepesi Tibor, a 2015.04.19-i korrupcióellenes tüntetés moderátorának bevezetője    
Vélemények | 2015.04.20. | Együtt / PSZP
Jó napot kívánok ! Kerepesi Tibor vagyok, a mai rendezvény moderátora. Olvastam egy blog bejegyzést, ami arról szólt, hogy " Kaposváron biztos minden a legnagyobb rendben megy, mert egy ilyen ősfideszes városban a csak papíron létező kaposvári ellenzék arra nem képes, hogy egy 100-200 fős megmozdulást megszervezzen” Szerencsére tévedett a blogger, a cáfolatért csak nézzünk itt és most körül…

Széchényi István egy vitában azt mondta:
„Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel……..”
majd a továbbiakban a nemzet felelőségéről beszél, ha rossz kormányt hatalmon is tartja a nép. A Legnagyobb Magyar nem ismerhette azt a rendszert, ahol a hatalom megtartása érdekében változtatják meg a választási rendszert, hogy huszonvalahány százalékos eredménnyel 2/3-os többséget lehessen szerezni a parlamentben. Igaz, ugyanez a rendszer – ahogy az  legutóbbi választásokat követően kiderült -, hasonló hatékonysággal el is tudja tüntetni megalkotóit. Ne legyenek illúzióink, 2018-ig a Fidesz meg fogja kísérelni a választási törvény módosítását, hiszen az ő rendszerükben a törvényeket nem az ország, hanem a saját, a család, a haverok és oligarchák érdekeinek szem előtt tartásával hozzák meg.
Ne legyünk álszentek! Minden kormány a világon helyzetbe akarja hozni támogatóit, de igazi demokráciákban ezt nem lehet testreszabott törvényekkel, pályázatoknak csúfolt pénzosztással megcsinálni, mert van alkotmányos és törvényi kontroll és van független igazságszolgáltatás, tehát vannak fékek és egyébként ellensúlynak ott az ellenzék, valamint a civilek. A Fidesz lebontotta a fékeket és mindenkit megpróbál ellehetetleníteni, aki nem áll be a sorba. A közpénzeket a haverok megvédésére fordítja, és ha már erre nincs lehetőség, mint legutóbb a Quaestor ügyben is, magánvagyonokat használ fel a kártalanításra. Minden svidlijükért mi fizetünk!
Harcot indított a művelt emberfők ellen is, rombolja a közép- és felsőfokú képzést, még a szakmunkástanulók szakmájukon kívüli egyetemleges tudásához jutás lehetőségét is korlátozná. Nekik a kiművelt emberfők jelentik a legnagyobb ellenséget, miközben hatalmas lehetőségeket vizionálnak a kiváló szakmunkások előtt, csak éppen a kiváló szakmunkások munkahelyei hiányoznak és lássuk be: Nem lehet mindenki gázszerelő!
A továbbiakban Kaposvár demokratikus ellenzéki pártjainak és civiljeinek képviselő szólalnak fel az alábbi sorrendben:

Pintér Lóránd, Együtt kaposvári választókerületi elnöke

Molnár Tiborné, DK kaposvári választókerületi elnöke

Herner Endre, a kaposvári Quaestor-károsultak nevében

Pintér Attila, MSZP kaposvári választókerületi elnöke


Hozzászólások [0]     iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása
Név:  
Hozzászólás:  
Írja be a kódot: 


« VISSZA