PSZP logo

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK :

 


Felfüggesztjük a kaposvári határvadász század új laktanyájának helyszínéről szóló aláírásgyűjtésünket !

Mint ismeretes, a PSZP és az Együtt aláírásgyűjtést indított annak érdekében, hogy a Kaposvárra települő határvadász század laktanyája ne a Cseri Parkban épüljön, hanem a korábbi taszári laktanya felújításával találjon elhelyezésre az alakulat.

Tekintettel a nyári szabadságolások megkezdésére, az aláírásgyűjtés első ütemét lezártuk és időlegesen felfüggesztjük az aláírásgyűjtés, azonban a helyzet változásával újraindítjuk.

Az aláírásgyűjtéssel kapcsolatos információk megtalálhatóak a linkre kattintva a

http://www.pszp.hu/hirek.php oldalon.

Üdvözlettel:

PSZP Együtt kaposvári szervezete

 


 

Aláírásgyűjtés közmeghallgatásért a kaposvári gumifeldolgozó ügyében !

Az Együtt kaposvári szervezete és a Polgári Szabadság Platform közös aláírásgyűjtést kezdenek nyomásgyakorlási céllal annak érdekében, hogy Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése határozzon rendkívüli közmeghallgatásról a tervezett gumifeldolgozó üzem ügyében.

Az aláírásgyűjtéssel kapcsolatos információk megtalálhatóak a linkre kattintva és a:

http://www.pszp.hu/hirek.php oldalon.

Üdvözlettel:

Együtt kaposvári szervezete

 

 
VÉLEMÉNYEK
Ne élő állattal szíveskedjenek tüntetni!    
Vélemények | 2013.09.06. | Pintér Lóránd
Tisztelt Tüntető Kaposvári Polgártársaim! Tisztelt Állatbarát Tüntető Kaposvári Polgártársaim! Tegnap, 2013. szeptember 04-én Szigetvári Viktor, az Együtt2014-PM társelnökének kaposvári előadása előtt a FIDESZ szimpatizánsai tüntettek, nem a rendezvény ellen, hanem úgy általában politikailag, mert a mi furcsa magyar világunkban a Parlamentben 2/3-os többséggel rendelkező kormánypártok dolga az ellenzék ellen tüntetni.

Ezzel együtt persze bárki, bármikor tüntethet vélt vagy valós igazának alátámasztására.A tüntetők hoztak transzpanrenseket, meg egy élő libát is, annak ellenére, hogy Bajnai Gordon minden pert megnyert ebben az ügyben, sőt néhány nappal ezelőtt Csányi Sándor is kifejtette arról álláspontját, hogy a Bábolna Rt. állami feltőkésítése hogyan járult hozzá a teljes ágazat hanyatlásához, annak meg tessék utánanézni, hogy ki is volt ekkor kormányon. Ez Önöket, tüntető polgártársaimat sem korábban, sem a jövőben nem fogja zavarni, lelkük rajta.

Ami azonban engem személy szerint nagyon zavart, az az volt, hogy ez a valódi élő állat az őt körülvevő tömegben félt, reszketett, nyugtalan és ideges volt, a fütyülés, kiabálás szinte sokkolta. Tudom, mert odamentem, üdvözöltem az ott állókat és láttam az állaton az ijedtséget.

Azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulok tehát Önökhöz, hogy ha feltétlenül késztetést éreznek arra, hogy libát hozzanak magukkal, többé ne élő állatot hozzanak, hanem keressenek egy műanyag libát. Tegyék meg kérem, csak úgy állatbarátilag.

Üdvözlettel:
Pintér Lóránd
Együtt2014-PM kaposvári választókerületi elnöke


Hozzászólások [0]     iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása
Név:  
Hozzászólás:  
Írja be a kódot: 


« VISSZA