PSZP logo

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK :

 

Elindult a PSZP TV !

2019. tavaszán  PSZP TV néven elindítottuk videósorozatunkat, amelyben kaposvári problémákkal és megoldásokkal foglalkozunk. A PSZP TV egyes adásai elérhetők a Facebook-on, illetve önálló Youtube csatronánkon is, az alábbi linken:

PSZP TV

Folyamatosan jelentkezünk újabb részekkel, Facebook oldalunkon várjuk észrevételeiket, véleményüket.

Üdvözlettel:

Polgári Szabadság Platform

 


 

 

 
VÉLEMÉNYEK
Ne élő állattal szíveskedjenek tüntetni!    
Vélemények | 2013.09.06. | Pintér Lóránd
Tisztelt Tüntető Kaposvári Polgártársaim! Tisztelt Állatbarát Tüntető Kaposvári Polgártársaim! Tegnap, 2013. szeptember 04-én Szigetvári Viktor, az Együtt2014-PM társelnökének kaposvári előadása előtt a FIDESZ szimpatizánsai tüntettek, nem a rendezvény ellen, hanem úgy általában politikailag, mert a mi furcsa magyar világunkban a Parlamentben 2/3-os többséggel rendelkező kormánypártok dolga az ellenzék ellen tüntetni.

Ezzel együtt persze bárki, bármikor tüntethet vélt vagy valós igazának alátámasztására.A tüntetők hoztak transzpanrenseket, meg egy élő libát is, annak ellenére, hogy Bajnai Gordon minden pert megnyert ebben az ügyben, sőt néhány nappal ezelőtt Csányi Sándor is kifejtette arról álláspontját, hogy a Bábolna Rt. állami feltőkésítése hogyan járult hozzá a teljes ágazat hanyatlásához, annak meg tessék utánanézni, hogy ki is volt ekkor kormányon. Ez Önöket, tüntető polgártársaimat sem korábban, sem a jövőben nem fogja zavarni, lelkük rajta.

Ami azonban engem személy szerint nagyon zavart, az az volt, hogy ez a valódi élő állat az őt körülvevő tömegben félt, reszketett, nyugtalan és ideges volt, a fütyülés, kiabálás szinte sokkolta. Tudom, mert odamentem, üdvözöltem az ott állókat és láttam az állaton az ijedtséget.

Azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulok tehát Önökhöz, hogy ha feltétlenül késztetést éreznek arra, hogy libát hozzanak magukkal, többé ne élő állatot hozzanak, hanem keressenek egy műanyag libát. Tegyék meg kérem, csak úgy állatbarátilag.

Üdvözlettel:
Pintér Lóránd
Együtt2014-PM kaposvári választókerületi elnöke


Hozzászólások [0]     iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása
Név:  
Hozzászólás:  
Írja be a kódot: 


« VISSZA