PSZP logo

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK :

 


Felfüggesztjük a kaposvári határvadász század új laktanyájának helyszínéről szóló aláírásgyűjtésünket !

Mint ismeretes, a PSZP és az Együtt aláírásgyűjtést indított annak érdekében, hogy a Kaposvárra települő határvadász század laktanyája ne a Cseri Parkban épüljön, hanem a korábbi taszári laktanya felújításával találjon elhelyezésre az alakulat.

Tekintettel a nyári szabadságolások megkezdésére, az aláírásgyűjtés első ütemét lezártuk és időlegesen felfüggesztjük az aláírásgyűjtés, azonban a helyzet változásával újraindítjuk.

Az aláírásgyűjtéssel kapcsolatos információk megtalálhatóak a linkre kattintva a

http://www.pszp.hu/hirek.php oldalon.

Üdvözlettel:

PSZP Együtt kaposvári szervezete

 


 

Aláírásgyűjtés közmeghallgatásért a kaposvári gumifeldolgozó ügyében !

Az Együtt kaposvári szervezete és a Polgári Szabadság Platform közös aláírásgyűjtést kezdenek nyomásgyakorlási céllal annak érdekében, hogy Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése határozzon rendkívüli közmeghallgatásról a tervezett gumifeldolgozó üzem ügyében.

Az aláírásgyűjtéssel kapcsolatos információk megtalálhatóak a linkre kattintva és a:

http://www.pszp.hu/hirek.php oldalon.

Üdvözlettel:

Együtt kaposvári szervezete

 

 
HÍREK
Tisztújítást tartott az Együtt - Korszakváltók Pártja kaposvári szervezete.    
PSZP Hírek | 2016.03.25. | Együtt Kaposvár
SAJTÓKÖZLEMÉNY Tisztújítást tartott az Együtt - Korszakváltók Pártja kaposvári szervezete. Az Együtt kaposvári szervezete megtartotta alapszabály szerinti rendes tisztújítását, két fordulóban, 2016. január 26-án és március 09-én, a választókerület székhelyén, Kaposvárott.

Mint ismeretes, az Együtt - Korszakváltók Pártja 2014-ben hozta létre választókerületi szervezetét a somogyi 1. számú (kaposvári) egyéni választókerületben, amelyet rövid ideig megbízott elnök vezetett, majd az alapszabály rendelkezéseivel és módosításával összhangban 2014. decemberében már a teljes jogkörrel megalakított szervezet választott választókerületi elnököt.

2016. évben került sor az alapszabály szerinti rendes tisztújításra, ennek keretében a választókerületi szervezet taggyűlése első ízben elnökséget is választott, amely elnökből, alelnökből és egy elnökségi tagból áll.

A taggyűlés ezen kívül megválasztotta az alapszabály szerinti területi kvóta alapján a küldötteket, összesen 4 főt, akik két éves mandátummal képviselik a kaposvári választókerületi szervezetet a párt küldöttgyűlésein.

A párt kaposvári választókerületi szervezetének elnöke ismét Pintér Lóránd, első alkalommal a szervezet alelnöke Kerepesi Tibor, illetve elnökségi tagja Gyertyás Lászlóné, a választókerületi szervezet küldöttei a fentiek, továbbá dr. Nagy József lettek.Hozzászólások [0]     iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása
Név:  
Hozzászólás:  
Írja be a kódot: 


« VISSZA