PSZP logo

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK :

 

Elindult a PSZP TV !

2019. tavaszán  PSZP TV néven elindítottuk videósorozatunkat, amelyben kaposvári problémákkal és megoldásokkal foglalkozunk. A PSZP TV egyes adásai elérhetők a Facebook-on, illetve önálló Youtube csatronánkon is, az alábbi linken:

PSZP TV

Folyamatosan jelentkezünk újabb részekkel, Facebook oldalunkon várjuk észrevételeiket, véleményüket.

Üdvözlettel:

Polgári Szabadság Platform

 


 

 

 
HÍREK
Tisztújítást tartott az Együtt - Korszakváltók Pártja kaposvári szervezete.    
PSZP Hírek | 2016.03.25. | Együtt Kaposvár
SAJTÓKÖZLEMÉNY Tisztújítást tartott az Együtt - Korszakváltók Pártja kaposvári szervezete. Az Együtt kaposvári szervezete megtartotta alapszabály szerinti rendes tisztújítását, két fordulóban, 2016. január 26-án és március 09-én, a választókerület székhelyén, Kaposvárott.

Mint ismeretes, az Együtt - Korszakváltók Pártja 2014-ben hozta létre választókerületi szervezetét a somogyi 1. számú (kaposvári) egyéni választókerületben, amelyet rövid ideig megbízott elnök vezetett, majd az alapszabály rendelkezéseivel és módosításával összhangban 2014. decemberében már a teljes jogkörrel megalakított szervezet választott választókerületi elnököt.

2016. évben került sor az alapszabály szerinti rendes tisztújításra, ennek keretében a választókerületi szervezet taggyűlése első ízben elnökséget is választott, amely elnökből, alelnökből és egy elnökségi tagból áll.

A taggyűlés ezen kívül megválasztotta az alapszabály szerinti területi kvóta alapján a küldötteket, összesen 4 főt, akik két éves mandátummal képviselik a kaposvári választókerületi szervezetet a párt küldöttgyűlésein.

A párt kaposvári választókerületi szervezetének elnöke ismét Pintér Lóránd, első alkalommal a szervezet alelnöke Kerepesi Tibor, illetve elnökségi tagja Gyertyás Lászlóné, a választókerületi szervezet küldöttei a fentiek, továbbá dr. Nagy József lettek.



Hozzászólások [0]     iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása
Név:  
Hozzászólás:  
Írja be a kódot: 


« VISSZA