PSZP logo

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK :

 


Felfüggesztjük a kaposvári határvadász század új laktanyájának helyszínéről szóló aláírásgyűjtésünket !

Mint ismeretes, a PSZP és az Együtt aláírásgyűjtést indított annak érdekében, hogy a Kaposvárra települő határvadász század laktanyája ne a Cseri Parkban épüljön, hanem a korábbi taszári laktanya felújításával találjon elhelyezésre az alakulat.

Tekintettel a nyári szabadságolások megkezdésére, az aláírásgyűjtés első ütemét lezártuk és időlegesen felfüggesztjük az aláírásgyűjtés, azonban a helyzet változásával újraindítjuk.

Az aláírásgyűjtéssel kapcsolatos információk megtalálhatóak a linkre kattintva a

http://www.pszp.hu/hirek.php oldalon.

Üdvözlettel:

PSZP Együtt kaposvári szervezete

 


 

Aláírásgyűjtés közmeghallgatásért a kaposvári gumifeldolgozó ügyében !

Az Együtt kaposvári szervezete és a Polgári Szabadság Platform közös aláírásgyűjtést kezdenek nyomásgyakorlási céllal annak érdekében, hogy Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése határozzon rendkívüli közmeghallgatásról a tervezett gumifeldolgozó üzem ügyében.

Az aláírásgyűjtéssel kapcsolatos információk megtalálhatóak a linkre kattintva és a:

http://www.pszp.hu/hirek.php oldalon.

Üdvözlettel:

Együtt kaposvári szervezete

 

 
HÍREK
Elhunyt Varga Tamás, a Kaposvár 09.-es önkormányzati választókerület volt közös jelöltje    
PSZP Hírek | 2015.12.18. | Együtt / PSZP
Hosszantartó, súlyos betegséget követően 2015. december 12.-én elhunyt Varga Tamás, a Kaposvár 09-es önkormányzati választókerület 2014-ben indított közös jelöltje, aki 2010-ben a Polgári Szabadság Platform színeiben indult ugyanezen választókerületben. 2014-ben közös jelöltként indult a Együtt, a Demokratikus Koalíció illetve a Magyar Szocialista Párt támogatásával. Varga Tamás személyében közösségünk aktív tagját veszítettük el. Varga Tamás 36 éves volt. Temetése 2015. december 16-án volt, amelyen az őt korábban indító szervezetek választókerületi elnöke is részt vettek, ugyancsak megjelent Kováts Imre, korábbi közös polgármesterjelölt is. Tamás emlékét megőrizzük.

Hozzászólások [0]     iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása
Név:  
Hozzászólás:  
Írja be a kódot: 


« VISSZA