PSZP logo

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK :

 

Elindult a PSZP TV !

2019. tavaszán  PSZP TV néven elindítottuk videósorozatunkat, amelyben kaposvári problémákkal és megoldásokkal foglalkozunk. A PSZP TV egyes adásai elérhetők a Facebook-on, illetve önálló Youtube csatronánkon is, az alábbi linken:

PSZP TV

Folyamatosan jelentkezünk újabb részekkel, Facebook oldalunkon várjuk észrevételeiket, véleményüket.

Üdvözlettel:

Polgári Szabadság Platform

 


 

 

 
HÍREK
Sajtóközlemény a dohányboltok lefóliázásával kapcsolatban benyújtott törvényjavaslatról    
PSZP Hírek | 2015.04.27. | Együtt
Az Együtt kaposvári szervezete az alábbi sajtóközleményt adta ki a a dohányboltok kötelező lefóliázásáról 2015.04.27-én az Együtt parlamenti képviselője által benyújtott egyéni képviselői indítvánnyal kapcsolatban.

Az Együtt – Korszakváltók Pártja parlamenti képviselője, dr. Szabó Szabolcs ma (2015. április 27.) délelőtt benyújtotta a Parlamentnek a Nemzeti Dohányboltok hermetikus lezárásának, közhasználatú kifejezéssel a lefóliázás megszüntetésről szóló írásos, szövegszerű törvényjavaslatát.  
A törvényjavaslat benyújtását az Együtt kaposvári szervezete is kezdeményezte a parlamenti képviselőknél, illetve kérte, hogy kerüljön ilyen tartalmú törvényjavaslat benyújtásra, mivel a tragikus, halálos kimenetelű kaposvári trafik elleni támadást követően meg kell akadályozni, hogy az ország más területein, más üzletekben valaha is hasonló támadásra kerüljön sor.

A törvényjavaslat annál is indokoltabb, mivel időközben az elkövető által tett és a rendőrség által ismertetett vallomásból kiderült, hogy az elkövető más kaposvári dohányboltok ellen is tervezett támadást és csak a körülmények együttállásának volt köszönhető, hogy ezen tervét nem tudta végrehajtani.

Bár a Nemzeti Dohányboltok rendszerét alapjaiban véve elhibázottnak tartjuk, a jelenlegi helyzetben a legfontosabb törekvés az, hogy az üzletekben dolgozók egészségét és testi épségét megóvjuk, mivel ahogy az az eddigiekben is bebizonyosodott, ezen üzlettípus a kereskedelmi tevékenység jellege és a potenciális elkövetők által vélt bevétel miatt könnyű célponttá válhat az elkövetők szemében.

A benyújtott törvényjavaslat szövegszerűen az alábbi címen érhető el:

http://www.parlament.hu/irom40/04517/04517.pdf

Ezúton is ismételten szeretnénk kifejezni őszinte részvétünket az áldozat családjának.

Kaposvár, 2015. 04. 27.


Pintér Lóránd
Választókerületi elnök
Együtt kaposvári szervezete


Hozzászólások [0]     iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása
Név:  
Hozzászólás:  
Írja be a kódot: 


« VISSZA