PSZP logo

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK :

 

Elindult a PSZP TV !

2019. tavaszán  PSZP TV néven elindítottuk videósorozatunkat, amelyben kaposvári problémákkal és megoldásokkal foglalkozunk. A PSZP TV egyes adásai elérhetők a Facebook-on, illetve önálló Youtube csatronánkon is, az alábbi linken:

PSZP TV

Folyamatosan jelentkezünk újabb részekkel, Facebook oldalunkon várjuk észrevételeiket, véleményüket.

Üdvözlettel:

Polgári Szabadság Platform

 


 

 

 
HÍREK
Kaposváron is sikeresen szerepelt az Együtt-PM az EP választáson ! (sajtóközlemény)    
PSZP Hírek | 2014.05.26. | Pintér Lóránd EGYÜTT-PM
Ezúton szeretném megköszönni valamennyi szavazónknak, szimpatizánsunknak, aktivistánknak, hogy a május 25-i EP választáson az EGYÜTT-PM Kaposváron 7,83 %-os eredményt ért el. Az eredmény annál is fontosabb, mivel az EGYÜTT-PM az induló pártok közül a legfiatalabb, alig egy éves és ez megnöveli az elért eredmény jelentőségét. Köszönjük!

Ez a vasárnap számos meglepetéssel szolgált és a szavazóköri eredmények gyors áttekintését követően igen tarka kép rajzolódik ki az egyes szervezetek támogatottságáról. Az EGYÜTT-PM Kaposváron több szavazókörben a 2. illetve 3. helyen végzett, több szavazókörben gyűjtött azonos mennyiségű vagy több szavazatot, mint a Magyar Szocialista Párt. Az eredmények részletes elemzése persze az elkövetkezendő napok feladat lesz, de egyértelműen kijelenthető, hogy kisebb földindulás zajlott le az EP választás keretében, látható, hogy a politikai mezőny igazi mozgásai csak most kezdődnek, valódi választói igény mutatkozik az újfajta elgondolásokra, elképzelésekre.

Bár a választási részvétel alacsony volt, - a környező országokénál azonban lényegesen magasabb - érezhető, hogy a választók most és a jövőben is az Európai Unió tagjaként képzelik el Magyarország jövőjét, tisztában vannak azzal, hogy a Magyarországon megvalósuló fejlesztések szinte kizárólagos forrását az Európai Unió által biztosított források jelentik és elfogadják az európai értékrendet.

Most rövid ideig örülhetünk az elért eredményeknek, de hamarosan visszatérnek a dolgos (kampányszerű) mindennapok, hiszen már látható a következő megmérettetés, az őszi önkormányzati választások. Az EP választás lendületet adott a fiatal EGYÜTT-PM-nek, ezzel a lendülettel fogjuk a további munkánkat végezni.


Kaposvár, 2014. május 26.


Pintér Lóránd

EGYÜTT-PM

választókerületi elnök

Kaposvár 01. evk.


Hozzászólások [2]     iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása
Név:  
Hozzászólás:  
Írja be a kódot: 
  Péter Márta 2014.05.26. 21:41  
Gratulálok, örülök a teljesítményüknek:)

  meszaros.emoke621@gmail.com 2014.05.26. 19:02  
Gratulálok !! Minden bizalmam a fiatalok iránt! Természetesen bízom a sikeres jövőben,amihez jó egészséget kívánok!



« VISSZA