PSZP logo

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK :

 

Elindult a PSZP TV !

2019. tavaszán  PSZP TV néven elindítottuk videósorozatunkat, amelyben kaposvári problémákkal és megoldásokkal foglalkozunk. A PSZP TV egyes adásai elérhetők a Facebook-on, illetve önálló Youtube csatronánkon is, az alábbi linken:

PSZP TV

Folyamatosan jelentkezünk újabb részekkel, Facebook oldalunkon várjuk észrevételeiket, véleményüket.

Üdvözlettel:

Polgári Szabadság Platform

 


 

 

 
HÍREK
Elhunyt Bálintné Czinka Márta    
PSZP Hírek | 2010.09.01.
Elhunyt Bálintné Czinka Márta, a Polgári Szabadság Platform 6. számú választókerületben nyilvántartásba vett jelöltje.

 Elment egy jó ember. Rövid kórházi kezelést követően, pénteken este váratlanul elhunyt Bálintné Czinka Márta.

Czinka MártaA helyi közélet aktív szereplője volt. Elkötelezett híve volt közvetlen lakókörnyezete, a szentjakabi városrész fejlesztésének. Közösen készítettük elő 2003-ban a szentjakabi részönkormányzat megalakítására vonatkozó közgyűlési előterjesztést, szívügye volt a szentjakabi közbiztonság javítása, sikerre vitte az ún. „bűntanya” lebontását és sok más ügyet is.

Ezért is furcsa fintora a sorsnak, hogy a váratlanul bekövetkezett halálát megelőző rosszullétét egy a saját háza előtt bekövetkezett garázdaság váltotta ki, s így szinte saját maga lett az élő felkiáltójel szentjakabi törekvései mögött.
Bálintné Czinka Márta megbízható, pontos ember volt. Sokak ismerték és szerették. Gyászolják őt jelölttársai, párttársai, szakszervezeti tagok.
Emlékét megőrizzük.


Hozzászólások [0]     iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása
Név:  
Hozzászólás:  
Írja be a kódot: 


« VISSZA