PSZP logo

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK :

 

Elindult a PSZP TV !

2019. tavaszán  PSZP TV néven elindítottuk videósorozatunkat, amelyben kaposvári problémákkal és megoldásokkal foglalkozunk. A PSZP TV egyes adásai elérhetők a Facebook-on, illetve önálló Youtube csatronánkon is, az alábbi linken:

PSZP TV

Folyamatosan jelentkezünk újabb részekkel, Facebook oldalunkon várjuk észrevételeiket, véleményüket.

Üdvözlettel:

Polgári Szabadság Platform

 


 

 

 
HÍREK
Közös sajtótájékoztató 2014. 01. 22 - közös közlemény    
PSZP Hírek | 2014.01.22. | DK, Együtt-PM, MSZP, PSZP
Kaposváron is létrejött a kormányváltó szövetség A Demokratikus Koalíció, az Együtt 2014-PM és az MSZP vezető testületei nemrég állapodtak meg abban, hogy a tavaszi választásokon közösen, egyesült erővel kívánják leváltani az Orbán-rezsimet, hogy visszavezethessék az országot a szegénység, elszigeteltség és a reménytelen megosztottság zsákutcájából a békés gyarapodás, együttműködés és az európai, demokratikus értékrend világába.

A megegyezés szándéka Kaposváron, a demokratikus ellenzék szereplőinek körében korábban is jelen volt, ennek szükségességét több alkalommal is kinyilvánítottuk. Számos alkalommal egyeztettünk ezt megelőzően is, kerestük az együttműködés lehetséges formáit, a közös pontokat a programokban és a nézetekben. Ily módon az elsők közt üdvözöltük a megállapodást, és ezúton is megerősítjük, hogy minden demokratikus és erkölcsileg elfogadható eszközzel ennek az országrontó politikai kurzusnak a leváltására törekszünk. Mindent megteszünk azért, hogy a közös jelölt, Kolber István, a Demokratikus Koalíció, a kormányváltó összefogás jelöltje többséget szerezzen a választókerületben, ebben a DK, az Együtt 2014-PM és a Magyar Szocialista Párt helyi szereplői maradéktalanul egyetértenek.

Az együttműködésben résztvevő minden politikai szervezet továbbra is megőrzi saját identitását, arculatát, építi saját szervezetét és saját üzeneteivel is gyarapítja a baloldali összefogás közös listáját támogató polgárok számát. Az együttműködés részleteiről folyamatosan egyeztetünk, a tervezett kampányeseményeket, médiamegjelenéseket és nyilatkozatokat összehangoljuk.

Az MSZP részéről a kaposvári választókörzet korábbi átadása az Együtt 2014-PM-nek nem jelentette sem a körzet feladását, sem a szervezet önfeladást, csupán a közös és mindennél előbbre való cél érdekében történő ésszerű áldozatvállalást. A mostani megállapodás a közös jelöltállításról nem több és nem kevesebb: nem személyek és nem szerepek, hanem a győzelem, és az ennek érdekében teljesítendő feladatok a fontosak. Ez a felfogás vezérelte az Együtt 2014-PM-et is, amikor a széleskörű ellenzéki összefogás megteremtése érdekében áldozatot vállalt a kaposvári választókörzet DK-nak történő átadásával.


Kaposvár, 2014. január 22.


Hoffmanné Hetesi Noémi, Kolber István     Huszka Imre, Pintér Lóránd                        Pintér Attila
Demokratikus Koalíció                                      Együtt 2014-PM                       Magyar Szocialista Párt


Hozzászólások [0]     iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása
Név:  
Hozzászólás:  
Írja be a kódot: 


« VISSZA