PSZP logo

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK :

 

Elindult a PSZP TV !

2019. tavaszán  PSZP TV néven elindítottuk videósorozatunkat, amelyben kaposvári problémákkal és megoldásokkal foglalkozunk. A PSZP TV egyes adásai elérhetők a Facebook-on, illetve önálló Youtube csatronánkon is, az alábbi linken:

PSZP TV

Folyamatosan jelentkezünk újabb részekkel, Facebook oldalunkon várjuk észrevételeiket, véleményüket.

Üdvözlettel:

Polgári Szabadság Platform

 


 

 

 
HÍREK
Sajtóközlemény a demokratikus ellenzéki pártok megállapodásáról    
PSZP Hírek | 2014.01.15. | Huszka Imre, Pintér Lóránd
Tisztelt Szerkesztőség! Több sajtóorgánum megkeresett bennünket, hogy kommentáljuk a demokratikus ellenzék mai megegyezését, ill. ennek a kaposvári választókerületben várható következményeit.

Az Együtt – PM Kaposvár 01. evk szervezete üdvözli a megállapodást, azt a kormányváltás érdekében szükségszerűnek és előremutatónak tartja. Emlékeztetnénk mindenkit arra, hogy az Orbán Viktor vezette Fidesz 1998-as kormányra kerülésétől szisztematikusan darálta be az akkor még sokszereplős jobboldal pártjait (FKGP, MDF, KDNP, MIÉP), most elérkezettnek látta az időt, hogy a demokratikus szokásjogot felrúgó módon változtasson a választási szabályokon a további hatalmi terjeszkedés reményében.

Ez szükségszerűvé tette a kormányváltás szándékával induló politikai pártok korábban ismeretlen, ki nem próbált választási együttműködését, miután Magyarország, a magyar politikai közösség számára ma nem lehet fontosabb cél, mint Orbán Viktor „félázsiai” rezsimjének eltakarítása. Ennek a célnak sem hatalmi érdek, sem személyi ambíció nem állhat útjában. Az Együtt 2014 –PM, és vezetője, Bajnai Gordon ma példát mutatott áldozatkészségből, céltudatosságból és a kormányváltás ügye iránti elkötelezettségből. Ezt a hozzáállást mi, a szervezet kaposvári – volt – jelöltjeként és választókerületi elnökeként magunkra nézve kötelezőnek, erkölcsileg az egyetlen vállalható útnak tekintjük.

Ennek megfelelően természetesen a továbbiakban is mindent megteszünk azért, hogy a kormányváltó szövetség a kialakult új keretek között eredményesen működhessen, és sikerre vihessük a kormányváltást, mely az egyetlen lehetőség arra, hogy Magyarországot megújítsuk, hogy visszavezessük a békés, demokratikus, gyarapodó európai demokráciák sorába.

Kaposvár, 2013. január 14.

Huszka Imre              Pintér Lóránd

Együtt-PM Kaposvár 01. evk szervezet képviseletében


Hozzászólások [0]     iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása
Név:  
Hozzászólás:  
Írja be a kódot: 


« VISSZA