PSZP logo

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK :

 

Elindult a PSZP TV !

2019. tavaszán  PSZP TV néven elindítottuk videósorozatunkat, amelyben kaposvári problémákkal és megoldásokkal foglalkozunk. A PSZP TV egyes adásai elérhetők a Facebook-on, illetve önálló Youtube csatronánkon is, az alábbi linken:

PSZP TV

Folyamatosan jelentkezünk újabb részekkel, Facebook oldalunkon várjuk észrevételeiket, véleményüket.

Üdvözlettel:

Polgári Szabadság Platform

 


 

 

 
HÍREK
Bemutatkozik Kaposvári Polgármesterjelöltünk Kováts Imre    
PSZP Hírek | 2010.07.13. | Sajtóközlemény
Megerősítve korábbi elhatározásomban, úgy döntöttem, hogy független jelöltként megmérettetem magam a kaposvári polgármester-választáson.

Kováts Imre polgármester jelöltMegerősítve korábbi elhatározásomban, úgy döntöttem, hogy független jelöltként megmérettetem magam a kaposvári polgármester-választáson.

Az elmúlt hónapokban nagyon sok biztatást kaptam: azoktól is, akik az elmúlt tizenkét évben támogatták önkormányzati képviselői tevékenységemet és azoktól is azoktól is, akik közismerten Fidesz-es szavazók. A megmérettetésre biztatott a helyi MSZP több tagja, a párt szimpatizánsa is. Több, az új parlamenti pártokkal szimpatizáló ismerősöm is a jelöltés vállalására buzdított.
Döntésemben szerepet játszott az is, hogy elfogadtam a Polgári Szabadság Platform felkérését, támogatását. Tudom, hogy rendkívül nehéz dolgom lesz, mert olyan politikussal kell megküzdenem, akit a városért sokat dolgozó, elismert polgármesternek tartok, aki egyedülálló kommunikációs képességekkel és lehetőségekkel rendelkezik. Remélem, hogy a programok vitája hozzájárul Kaposvár társadalmi-gazdasági helyzetének kritikusabb értékeléséhez, egy reálisabb, megvalósíthatóbb jövőkép kialakításához. A tizenkét évi képviselői tevékenységem során arra törekedtem, hogy a nyíltság, kiszámíthatóság, szakértelem jellemezze munkámat. Hiszem, hogy a kaposváriak támogatásával ez a jövőben is sikerülni fog. Kaposvár. 2010. július 13.


Hozzászólások [0]     iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása


« VISSZA