PSZP logo

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK :

 

Elindult a PSZP TV !

2019. tavaszán  PSZP TV néven elindítottuk videósorozatunkat, amelyben kaposvári problémákkal és megoldásokkal foglalkozunk. A PSZP TV egyes adásai elérhetők a Facebook-on, illetve önálló Youtube csatronánkon is, az alábbi linken:

PSZP TV

Folyamatosan jelentkezünk újabb részekkel, Facebook oldalunkon várjuk észrevételeiket, véleményüket.

Üdvözlettel:

Polgári Szabadság Platform

 


 

 

 
HÍREK
Együttműködési megállapodást köt a Haza és Haladás Egyesület és a kaposvári Polgári Szabadság Platform    
PSZP Hírek | 2013.03.21. | SAJTÓKÖZLEMÉNY KAPOSVÁR, 2013. 03. 12. (Pintér Lóránd – elnök PSZP)
Az Együtt 2014 Választási Szövetség egyik alapítója, a Haza és Haladás Egyesület és a kaposvári Polgári Szabadság Platform együttműködési megállapodást köt, amelyet Bajnai Gordon áprilisi kaposvári látogatása során írnak majd alá.

Az Együtt 2014 Választási Szövetség egyik alapítója, a Haza és Haladás Egyesület és a kaposvári Polgári Szabadság Platform együttműködési megállapodást köt, amelyet Bajnai Gordon áprilisi kaposvári látogatása során írnak majd alá.


Az együttműködés legfőbb célja, hogy közös erővel 2014-ben leváltsuk az Orbán-kormányt és új korszakot nyissunk!  Olyan Magyarországot akarunk, ahol jó élni mindenkinek!


Mindkét szervezet vezetése úgy látja, számos fontosabbnál-fontosabb feladat vár az új kormányra.

Új, az ország növekedését elősegítő gazdaságpolitikát, az elszegényedést megállító jövedelem- és adópolitikát kell folytatni, újjá kell építeni a jogállamot, de legfőképpen már rövid távon is nyugalmat kell teremteni honfitársaink számára, hogy a mérhető károkat okozó társadalmi és politikai megosztottság évtizedei véget érhessenek.


Az együttműködéshez a Haza és Haladás Egyesület országos közéleti tevékenységével és szakpolitikai programjaival, a Polgári Szabadság Platform pedig helyismeretével, helyi programalkotási képességével, illetve a kaposvári és somogyi közéletben való részvételével járul hozzá. A következő kormányzati ciklusban Somogy megyében folytatni kell azokat az infrastrukturális beruházásokat, amelyek az Orbán-kormány idején megfeneklettek, és amelyeknek folytatását a Fidesz somogyi parlamenti képviselői saját kormánypárti frakcióiknál lobbizva sem tudták elérni.


Az együttműködési megállapodást megkötő felek vállalják, hogy támogatják egymást a jövő évi választási kampányokban, szorosan együttműködnek a szervezés és a program-, illetve véleményalkotás során. A Polgári Szabadság Platform tagjai pedig magánszemélyként a későbbiekben saját jogon dönthetnek az Együtt 2014 Választói Szövetség (pártba) történő belépésről.


Hozzászólások [5]     iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása
Név:  
Hozzászólás:  
Írja be a kódot: 
  janika 2013.03.29. 17:11  
a fideszből fityisz lessssssszzzzzzz!

  kiskovács 2013.03.26. 12:39  
Ma úgy néz ki, hogy az ellenzéki pártok ütemesen marják egymást, a FIDESZ meg röhög a markába.

  HáHá 2013.03.22. 21:19  
Nagyszerű, remélem mindkét fél számára eredményes lesz az együttműködés.

  bolygómitics, az indián 2013.03.22. 12:38  
Ha nem lesz együttműködés az ellenzéken lévő szervezetek között, akkor esélye sem lesz a kormányváltásnak, mert ekkor a győzelem érdekében már az első forduló előtt össze kell fognia a Fidesznek és a Jobbiknak, ezt pedig a Fidesz sem tudja bevállalni.

  kaposi 2013.03.22. 12:35  
Örülök az együttműködésnek.



« VISSZA