PSZP logo

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK :

 

Elindult a PSZP TV !

2019. tavaszán  PSZP TV néven elindítottuk videósorozatunkat, amelyben kaposvári problémákkal és megoldásokkal foglalkozunk. A PSZP TV egyes adásai elérhetők a Facebook-on, illetve önálló Youtube csatronánkon is, az alábbi linken:

PSZP TV

Folyamatosan jelentkezünk újabb részekkel, Facebook oldalunkon várjuk észrevételeiket, véleményüket.

Üdvözlettel:

Polgári Szabadság Platform

 


 

 

 
HÍREK
Szökőkutak helyett munka    
PSZP Hírek | 2011.03.18.
Szökőkutak helyett munkalehetőséget, adóssághalmozás helyett előremutató gazdálkodást, hurrápropaganda helyett valós versenyképesség növelést ígér a Polgári Szabadság Platform a kaposváriaknak. Ez a szabad polgárok választása - hangzott el a párt pénteki kampányzáró rendezvényén. Színeikben Kalina László száll harcba a vasárnapi időközi választáson a 12-es körzetben.

Meghatározó pénzintézetek felelős beosztású alkalmazottjaként támogatja a térség munkaadó vállalatait, szaktudásával pedig négy éve segíti Kaposvár pénzügyi bizottságának munkáját a Polgári Szabadság Platform önkormányzati képviselőjelöltje. Kalina László azt mondja: szeretné, ha el tudnának indulni azon az úton, hogy csökkenjen a város adóssága. Szeretné, hogyha rendezettebb, tisztább környezetben élhetnének a lakók. És ha tudnák fejleszteni  közösségeiket. Ennek érdekében harcolna a téglaépületek energiatakarékos felújításáért, a vízminőség javításáért, fejlesztené a tömegközlekedést, és átláthatóbbá tenné a parkolási díjakat.


A párt elnöke, Pintér Lóránd a Polgári Szabadság Platform a "Szabad polgárok választása "szlogennel indította a választási kampányát. Amennyiben képviselőjelöltjük bekerül a közgyűlésbe, ott is a polgári értékeket kívánják képviselni. Közös feladatuk, hogy felélesszék a várost - tette hozzá az elnök. Ezért a PSZP főképp a fiatalok felé nyitna. Azt szeretnék elérni, hogy lehetőséget lássanak a városban, és Kaposváron tervezzék a jövőt.


Hozzászólások [0]     iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása
Név:  
Hozzászólás:  
Írja be a kódot: 


« VISSZA