PSZP logo

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK :

 

Elindult a PSZP TV !

2019. tavaszán  PSZP TV néven elindítottuk videósorozatunkat, amelyben kaposvári problémákkal és megoldásokkal foglalkozunk. A PSZP TV egyes adásai elérhetők a Facebook-on, illetve önálló Youtube csatronánkon is, az alábbi linken:

PSZP TV

Folyamatosan jelentkezünk újabb részekkel, Facebook oldalunkon várjuk észrevételeiket, véleményüket.

Üdvözlettel:

Polgári Szabadság Platform

 


 

 

 
HÍREK
PSZP: Folytatás következik!    
PSZP Hírek | 2010.10.05.
A Polgári Szabadság Platform köszönetet mond mindazoknak, akik október 03-án, vasárnap szavazatukkal támogatták a PSZP egyéni jelöltjeit és az általunk támogatott Kováts Imre független polgármesterjelöltet.

A PSZP megalakulásának bejelentése és az önkormányzati választások között mindössze 87 nap !!! telt el, de választási eredményünket így is csak kevés választotta el a hosszú évek óta működő illetve egyes parlamenti pártok eredményeitől. A PSZP kompenzációs szavazatainak aránya 8,6 % volt, ezért a PSZP megszerezte a jogosultságot a kompenzációs mandátumra, azonban a kiosztható mandátumok száma miatt mandátumot nem szerzett, klasszikus megfogalmazásban: „Járni járt, csak jutni nem jutott”.
A korábban nem tapasztalt alacsony részvételi arány, azaz a választás iránti kedvetlenség azt mutatta, hogy Kaposvárott politikai és hangulati hullámvölgy alakult ki, Kováts Imre polgármesterjelölt indulása és szereplése megmutatta, a kaposváriak érzékelik a város előtt álló nehézségeket, de a változás igénye most még nem tört át elementáris erővel.
A Polgári Szabadság Platform az általa fontosnak tartott polgári és konzervatív liberális értékek mentén folytatja tevékenységét, az elkövetkezendő időszakot az építkezésnek szenteli és indulni kíván a következő választásokon.

Kaposvár, 2010. 10. 05.
Pintér Lóránd
Elnök PSZP


Hozzászólások [0]     iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása
Név:  
Hozzászólás:  
Írja be a kódot: 


« VISSZA