PSZP logo

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK :

 

Elindult a PSZP TV !

2019. tavaszán  PSZP TV néven elindítottuk videósorozatunkat, amelyben kaposvári problémákkal és megoldásokkal foglalkozunk. A PSZP TV egyes adásai elérhetők a Facebook-on, illetve önálló Youtube csatronánkon is, az alábbi linken:

PSZP TV

Folyamatosan jelentkezünk újabb részekkel, Facebook oldalunkon várjuk észrevételeiket, véleményüket.

Üdvözlettel:

Polgári Szabadság Platform

 


 

 

 
HÍREK
Kováts Imre polgármesterjelölt vitára hívja jelölttársait.    
PSZP Hírek | 2010.09.13.
1994 óta, azaz 16 éve nem fordult elő Kaposvárott, hogy 3 polgármesterjelölt szerezte meg a jogot a választásokon való indulásra. Már a választások előtt látható és érezhető volt, hogy a kaposváriak egyre növekvő hányada figyeli aggódva Kaposvár sorsának alakulását, egyre többen érzik úgy, hogy az elmúlt ciklusban hozott döntések, illetve az ebből származó, a városra nehezedő adósságteher hosszú évekre kényszerpályára állítják a Város irányítóit.

Egyre többen érzik szűknek a kétpárti versengés sokszor öncélú csatáit, ez az egyik oka, hogy Kováts Imre, mint polgármesterjelölt is sikerrel vette az ajánlószelvények gyűjtésében megtestesülő első akadályt.

Kaposvár gondjai jelentősek, amelyek a kaposváriak számára csak a most kezdődő önkormányzati ciklusban lesznek igazán láthatóvá. A megoldásokról érdemi vitát kell folytatni, amely túlmutat a választási viták szokásos politikai vetélkedésén.

Ezért Kováts Imre polgármesterjelölt, a Polgári Szabadság Platform programjával összhangban vitára hívja jelölttársait. Elkerülendő azonban, hogy a jelöltek egymás mellett elbeszélve politikai monológokat mondjanak, szükséges, hogy a vita tartalmi részét előre meghatározzuk.

Kováts ImreKováts Imre a Tisztelt Jelölttársak felé ezért azzal a javaslattal él, hogy 5 lényegi sarokpont köré csoportosítsuk a vitát:

1.) Fejlesztések és beruházások megfelelő aránya.
2.) A helyi vállalkozások számára piac (megrendelések) biztosításának a lehetősége.
3.) Foglalkoztatáspolitika.
4.) Oktatáspolitika.
5.) A szociális rászorulók lakáshelyzetének megoldási lehetőségei.

A vita során a jelölteknek valamennyi témában azonos időtartam álljon rendelkezésére nézeteik kifejtésére. A vita szabályainak, a technikai részletek tisztázására, a vita helyszínének, a közvetítő médium kiválasztásának kérdésében nyitottak vagyunk bármely megoldásra. A vita legalkalmasabb időpontjának szeptember 3. hetének második felét tartjuk.
Kováts Imre polgármesterjelölt jelölttársaival e-mail üzenetben veszi fel a kapcsolatot a vita megszervezésének érdekében.


Hozzászólások [0]     iwiw facebook twitter kedvencekhez Cikk küldése emailben Cikk küldése nyomtatási képCikk nyomtatása
Név:  
Hozzászólás:  
Írja be a kódot: 


« VISSZA